Χορός χωρίς αποκλεισμούς (Άλμπα, Αλεξία)

Mαζί με την Αλεξία θα θέλαμε να παρουσιάσουμε το έργο μας για τον χορό χωρίς αποκλεισμούς, «Inclusive Dance».

Ανήκω στην Ένωση Baiven, κι εργαζόμαστε στη Μαδρίτη και την Κόρδοβα. Είναι ένας χώρος όπου ο καθένας έχει μια θέση, ανεξάρτητα από την κατάσταση, το σώμα και το μυαλό του. Εργαζόμαστε χρησιμοποιώντας το χορό ως εργαλείο κοινωνικής παρέμβασης, από τον αυτοσχεδιασμό και τη δημιουργία κοινότητας, επιτυγχάνοντας σωματικά και διανοητικά οφέλη. Έχω συνεργαστεί με διαφορετικές ομάδες και θέματα, αλλά κυρίως με άτομα με λειτουργική ποικιλομορφία (αυτισμό, σύνδρομο Down, εγκεφαλική παράλυση, φυσική ποικιλομορφία, κ.α.). Οι συνεδρίες χωρίζονται σε διάφορα θέματα: προθέρμανση, κινήσεις δαπέδου, κινησιολογική έρευνα στον χώρο, ατομική εξερεύνηση, συνδημιουργία, χορός-θέατρο και χαλάρωση. Αυτή η μεθοδολογία μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιονδήποτε ανεξάρτητα από τις δεξιότητές του.

Τώρα στην Αθήνα, η ιδέα μας είναι να συνεχίσουμε με αυτές τις συνεδρίες με την Αλεξία ως μεταφράστρια, μιας και μιλάω Αγγλικά και μαθαίνω ελληνικά. Η Αλεξία είναι δίγλωσση, επαγγελματική σε ό,τι κάνει, και μαζί κάνουμε μια καλή ομάδα.

Τέλος, θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε μια βιντεοκλήση για να διευκρινίσουμε τυχόν αμφιβολίες και να μιλήσουμε για τον προϋπολογισμό, ο οποίος θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να αυξήσετε τη δραστηριότητα (αριθμός μαθητών, αριθμός μηνιαίων τάξεων, αν θα πρόκειται για σταθερό μισθό ή αν θα ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, κ.α.)

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες για να έχεις μια πληρέστερη εικόνα των έως τώρα μαθημάτων στην Ισπανία, όπως επίσης και το βιογραφικό μου, και πληροφορίες για την εταιρεία χορού που συνδημιούργησα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την απάντηση σας. Ευχαριστώ, και οποιεσδήποτε ερωτήσεις υπάρχουν μην διστάσεις να μας καλέσεις. (Τηλ. Αλεξίας: 6909945475)

Άλμπα

WORKSHOP INCLUSIVE DANCE

DANCE-VIDEO QUARANTINE

PROMO BAIVEN

STAGE PERFORMANCE

ONLINE CHOREOGRAPHY

BAIVEN

WHAT IS BAIVEN?

ALBA CV